Stockholm

hello@webbyr.se

Stockholm, hello@webbyr.se

Bli uppringd

Vi är glada över att ha varit en central del av Holistic Livings resa från koncept till konkretisering genom att leverera en helhetslösning för deras digitala närvaro och verksamhetsprocesser. Genom att erbjuda en integrerad uppsättning tjänster, från varumärkesidentitet till teknisk implementering, har vi skapat en unik och lockande plattform som speglar deras erbjudanden och vision.

Projektdetaljer:

 1. Idéfasen och varumärkesidentitet:
  • Vi deltog i idéfasen och bidrog till utformningen av Holistic Livings varumärkesidentitet, inklusive färgschema, logotyp, tonalitet och värdegrund baserat på deras erbjudanden och vision.
 2. Webbsida och e-handel:
  • Vi utvecklade och implementerade en webbsida och e-handelsplattform för Holistic Living för att skapa en användarvänlig och engagerande onlineplattform för deras kunder.
 3. Bilder och copy:
  • Vi skapade visuellt engagerande bilder och copy för att förstärka varumärkets budskap och skapa en enhetlig och attraktiv varumiljö på webbplatsen och i butiken.
 4. Sociala medier-assistans:
  • Vi assisterade med strategi och hantering av Holistic Livings Facebook- och Instagram-kanaler för att öka deras närvaro och engagemang på sociala medier.
 5. CRM-implementering:
  • Vi implementerade ett Customer Relationship Management (CRM)-system för Holistic Livings verksamhet för att effektivisera och förbättra kundrelationer och försäljningsprocesser.
 6. Tjänstebokningssystem:
  • Vi kopplade och konfigurerade ett tjänstebokningssystem för att möjliggöra enkel bokning av tjänster online för Holistic Livings kunder.
 7. Betallösningar:
  • Vi integrerade och konfigurerade betallösningar såsom Klarna och Swish för att erbjuda smidiga och säkra betalningsalternativ för kunderna.
 8. AI Chatbot för kundservice:
  • Vi implementerade en AI Chatbot för att förbättra och automatisera kundservicen, vilket möjliggör snabbare och mer effektiv support för Holistic Livings kunder.

Resultat: Genom att leverera denna omfattande lösning har vi skapat en stark och lockande digital närvaro för Holistic Living som speglar deras varumärke och värderingar samtidigt som vi ökar effektiviteten och kundnöjdheten.

Slutsats: Vi är stolta över att ha varit en strategisk partner för Holistic Living och ser fram emot att fortsätta stödja dem i deras digitala tillväxt och framgång. Genom att erbjuda skräddarsydda lösningar och kontinuerlig support, är vi fast beslutna att hjälpa dem att nå sina mål och visioner på lång sikt.

Project Information
Clients
Holsitic Living
Date:
January 31, 2024
Address
2 Hantverkargatan 9, Stockholm
Similar Projects

Our Similar Projects