Stockholm

hello@webbyr.se

Stockholm, hello@webbyr.se

Bli uppringd

Huvudmålet med projektet var att genomföra en omfattande uppdatering av Akron Finans webbplats (https://www.akronfinans.se) för att göra den mer modern, användarvänlig och snabbare. Detta inkluderade en visuell uppdatering, förbättring av webbplatsens prestanda samt uppdatering av innehållet för att bättre spegla Akron Finans aktuella erbjudanden och värderingar.

Projektets Omfattning:

 1. Design och Användarupplevelse:
  • Webbyrån Webbyr genomförde en fullständig översyn av webbplatsens design med målet att skapa en mer tilltalande och intuitiv användarupplevelse.
  • Den nya designen präglas av modern estetik som samtidigt upprätthåller Akron Finans varumärkesidentitet.
  • Navigationen på webbplatsen strukturerades om för att göra det enklare för besökare att hitta relevant information och tjänster.
 2. Prestandaförbättringar:
  • Genom en rad tekniska optimeringar lyckades Webbyrån Webbyr avsevärt minska laddningstiderna på webbplatsen, vilket förbättrar användarupplevelsen och bidrar till högre sökmotorranking.
  • Optimeringar inkluderade minifiering av koder, bildkomprimering och förbättrad serverkonfiguration.
 3. Innehåll och Copy:
  • Allt innehåll på webbplatsen, inklusive texter och bilder, uppdaterades för att bättre reflektera Akron Finans nuvarande tjänster, erbjudanden och företagskultur.
  • Professionella fotografier och skräddarsytt skrivet material har lagts till för att förbättra webbplatsens visuella intryck och tillhandahålla tydlig och övertygande information till besökare.

Den förbättrade användarvänligheten, snabbare laddningstider och det uppdaterade innehållet har bidragit till en ökad besökarengagemang och en förstärkt digital närvaro för Akron Finans.

Webbyrån Webbyr är stolt över att ha levererat en webbplats som inte bara möter utan överträffar kundens förväntningar, och ser fram emot fortsatt samarbete med Akron Finans för att stödja deras digitala utveckling.

Project Information
Similar Projects

Our Similar Projects