Stockholm

hello@webbyr.se

Stockholm, hello@webbyr.se

Bli uppringd

Projektöversikt: Vi är glada att vi har kunnat leverera en omfattande lösning till Ecoestic Sweden för att förbättra deras e-handelsplattform och stärka deras närvaro online. Genom att ta itu med flera viktiga områden, inklusive datahantering, webbdesign, betallösningar och internationalisering, har vi arbetat för att skapa en mer engagerande och funktionell upplevelse för både privatkunder och företagskunder.

Projektdetaljer:

 1. Migrering av kunddata:
  • Vi har framgångsrikt migrerat all kunddata från den tidigare plattformen Nordiskehandel till den nya Shopify-plattformen för att säkerställa kontinuitet och tillgänglighet av viktig information.
 2. Webbshop med differentierade priser:
  • Skapade en webbshop med funktioner som möjliggör differentierade priser för privatpersoner och avtalskunder, vilket ger en mer skräddarsydd shoppingupplevelse.
  • Integrerade webbshopen med 3PL-företaget och fraktbolagssystem för att effektivisera och automatisera hanteringen av order och leveranser.
 3. Nya inspirationsbilder:
  • Tagit fram och implementerat nya inspirationsbilder för att förbättra visuell appell och locka till ökad engagemang och försäljning.
 4. SEO-optimering av produktbeskrivningar:
  • Uppdaterade produktbeskrivningar för att förbättra sökmotoroptimering (SEO) och öka synligheten på webbplatsen i organiska sökresultat.
 5. Betallösningar inklusive Swish:
  • Kopplade betallösningar inklusive Swish för att erbjuda smidiga och säkra betalningsalternativ för kunderna.
 6. Ny design för att framhäva varumärkets känsla och hållbara aspekter:
  • Utformade en ny design på webbplatsen för att förstärka varumärkets lyxkänsla samtidigt som de hållbara aspekterna betonas och bevaras.
 7. Internationell närvaro:
  • Översatte webbsidan till engelska och implementerade en valutakonverterare för att möjliggöra enkel shopping för utländska kunder i sina egna valutor.
 8. Implementering av avtalskund/ÅF-funktion:
  • Implementerade en funktion som möjliggör att avtalskunder kan skicka in förfrågningar, vilka admin godkänner och ger tillgång till anpassade prislistor för att underlätta onboarding av nya företagskunder.

Resultat: Genom att slutföra denna leverans har vi levererat en omfattande och mångsidig lösning som stärker Ecoestic Swedens e-handelsplattform och möjliggör förbättrad kundupplevelse, effektivitet och tillväxt.

Kundens Feedback: Ecoestic Sweden har uttryckt sin uppskattning för den levererade lösningen och har rapporterat ökad användarvänlighet, försäljning och kundnöjdhet som ett resultat av vårt arbete.

Slutsats: Vi är stolta över att ha kunnat leverera en sådan omfattande och framgångsrik lösning till Ecoestic Sweden och ser fram emot att fortsätta stödja dem i deras digitala tillväxt och framgång.

2 / 3

Project Information
Similar Projects

Our Similar Projects