Stockholm

hello@webbyr.se

Stockholm, hello@webbyr.se

Bli uppringd

Projektbeskrivning: Utveckling och lansering av Bokapersonal.se

Projektöversikt:

Bokapersonal.se är en webbplattform utformad för att förenkla sättet företag och privatpersoner bokar och hanterar tillfällig personal. Från konceptualisering till lansering har projektet omfattat en heltäckande strategi för att skapa en stark varumärkesidentitet, en visuellt tilltalande och funktionell webbplats, samt effektiva digitala marknadsföringskampanjer. Detta projekt har framgångsrikt positionerat Bokapersonal.se som ledaren inom sin nisch på den digitala marknaden, bekräftat av dess topposition på Google vid sökning på relevanta nyckelord.

Projektmål:

  • Att utveckla en stark och igenkännbar varumärkesidentitet för Bokapersonal.se.
  • Att designa en logotyp som effektivt kommunicerar plattformens värde och syfte.
  • Att skapa en användarvänlig och estetiskt tilltalande webbplats som underlättar bokningsprocessen.
  • Att etablera en närvaro på sociala medier och producera engagerande innehåll för att bygga ett community och driva trafik till webbplatsen.
  • Att implementera en omfattande SEO-strategi för att säkerställa topposition på Google för relevanta söktermer, vilket direkt ökar synligheten och tillgängligheten för potentiella användare.

Genomförande:

Varumärkesidentitet och Logotyp: Projektet inleddes med att utveckla en djupgående förståelse för målmarknaden och konkurrentanalys. Denna insikt låg till grund för utformningen av en unik varumärkesidentitet som speglar Bokapersonal.ses värderingar och ambitioner. En logotyp skapades för att visuellt sammanfatta och kommunicera plattformens kärnbudskap, vilket blev en central del av den övergripande varumärkesstrategin.

Webbplatsdesign: Med varumärkesidentiteten som utgångspunkt designades webbplatsen för att vara intuitiv, snabb och mobilvänlig, med tydliga handlingsuppmaningar för att maximera användarupplevelsen. Webbplatsen utvecklades med modern teknik för att säkerställa stabilitet, säkerhet och skalbarhet.

Sociala Medier och Content: En strategi för sociala medier utarbetades för att stärka varumärkets närvaro online och engagera med målgruppen genom regelbunden publicering av relevant och värdefullt innehåll. Denna strategi inkluderade även influencer-samarbeten och kampanjer för att öka räckvidden och engagemanget.

SEO: En omfattande SEO-strategi implementerades från start, med fokus på on-page optimering, kvalitativt innehåll och strategiska backlinks. Detta arbete har lett till att Bokapersonal.se idag rankas som nummer ett på Google för söktermen “boka personal”, vilket är ett bevis på projektets framgång och den effektiva SEO-strategin.

Project Information
Similar Projects

Our Similar Projects